nieuws & FAQ

Zie hieronder al het nieuws over Simha Yoga Studio. Berichten van onder andere Instagram, Facebook en krantenknipsels. Up to date blijven? Kijk dan regelmatig op ons Instagram account en deze pagina voor het laatste nieuws.
insta hot yoga
nieuwsbrief september 2022
flyer open lesweek

FAQ

Simha Yoga Studio zit binnenin Sportschool de Leeuw. De lessen worden gegeven in zaal 3, oftewel Dojo 3.

Adres: Oostergrachtswal 123, 8921 AC LEEUWARDEN

Ingang is via het parkeerterrein aan de achterkant van de sportschool.

Yoga is voor IEDEREEN! Van jong tot oud, van flexibel tot stijf, iedereen kan een yogaleefstijl volgen. De houdingen kunnen aangepast worden op elk lichaam en daardoor kan iedereen de lessen volgen. Overleg met Ilse als een houding niet lukt en dan zoeken we samen naar een passend alternatief.

Sportkleding en je kunt ook warme kleding meenemen om tijdens de eindontspanning aan te trekken. Volg je een Yin les, ook dan is het fijn om iets warmere kleding aan te trekken.

Verder is voor de eerste lessen een yogamat van de studio tot je beschikking. Daarna is het fijn om zelf een aan te schaffen bij jou past. Vraag één van de docenten gerust om tips voor een goede yogamat.

Als laatste is een handdoek en flesje water fijn om bij je te hebben tijdens de les.

Ja zeker, mail naar yogastudiosimha@gmail.com en vraag naar de mogelijkheden! Geef in je mail aan wat je in gedachten hebt zodat ik meteen mee kan denken.

Ja zeker, stuur een mail naar yogastudiosimha@gmail.com en vraag naar de mogelijkheden! Geef in je mail aan wat je in gedachten hebt zodat ik meteen mee kan denken.

Get in Touch

voor vragen en meer informatie zie de pagina contact en mail gerust voor vragen